Τηλεφωνικές Παραγγελίες
22360 - 31224

Η ιστορία μας

Το κατάστημά μας λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη για το κρέας και την ποιότητα των προϊόντων.

Tο 1969 ανοίγει το κατάστημά μας στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, με την άδεια λειτουργίας να υπογράφεται επί περιόδου του Βασιλιά. Μετά από 10 χρόνια, η οικογένεια Συλεούνη αποφασίζει να δημιουργήσει τον δικό της σταύλο με ζώα για να δίνει στους πελάτες της ντόπιο κρέας.
Πλέον, η διαδικασία σφαγής γίνεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα σφαγεία της Στερεάς Ελλάδας που βρίσκονται στην Σπερχειάδα Φθιώτιδος.

Η αγάπη για το λειτούργημα του κρεοπώλη, το ήθος, το μεράκι και η συνεχής ανταμοιβή από τους ευχαριστημένους πελάτες του, οδήγησε ως φυσική συνέπεια στο να τον διαδεχτεί ο υιός του ο Γιώργος με ένα μεγάλο όνειρο… Να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση και να μείνει στον τόπο.

Τα τελευταία χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί ο εξοπλισμός μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην μεταφορά των κρεάτων μας με τη χρήση του κατάλληλου ψυγείου μας, καθώς επίσης και με τον σύγχρονο εξοπλισμό που έχουμε στον χώρο μας.
Από τα πιο διάσημά μας προϊόντα είναι τα λουκάνικα, που τα τελευταία 40 χρόνια τα προτιμούν πελάτες μας απ’ όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, λόγω εμπιστοσύνης των πελατών μας, στέλνουμε δέματα και στην Αθήνα.

Ήμασταν από τους πρώτους που για να ευχαριστήσουμε με τον τρόπο μας τους ανθρώπους που μας προτιμούν, διοργανώσαμε τη γιορτή του λουκάνικου. Επίσης, με χαρά γινόμαστε χορηγοί σε τοπικά και εθνικά πολιτιστικά δρώμενα, ενώ είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε στην εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» που προβλήθηκε από τον σταθμό «Alpha».
Από τότε ως σήμερα, η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται και μας προτείνουν στους φίλους τους.